Armbandjes voor Stichting Fleur Colorée

Geef kleur aan je dag!

Fleur_Armbandjes02_WD

Armbandjes voor én door Fleur!

Stichting Fleur Colorée was belangrijk voor onze vriendin Fleur. Ondanks de verschrikkelijke ziekte en slopende behandelingen voelde zij zich gehoord en gezien in het AVL. Daarom richtte zij de Stichting Fleur Colorée op. Met de stichting wordt extra aandacht gegeven aan het (verzorgend) personeel van het AVL, als dank voor hun goede zorgen en betrokkenheid. Ook gaat de aandacht uit naar de patiënten van het AVL.

Als ambassadeurs van de Stichting Fleur Colorée bedachten we samen met Fleur de actie om armbandjes te verkopen en zo geld in te zamelen voor de stichting. De armbandjes zijn met zorg door Fleur zelf uitgezocht en de kaartjes samen met haar bedacht. Fleur was apetrots op de armbandjes. En wij op haar.

Help je mee om het personeel van het AVL te bedanken en de patiënten te steunen? Koop dan dit armbandje voor € 15,-.

Vragen? Mail ons via armbandje@fleurcoloree.nl

Ondanks je ziekte bleef je altijd meer dan betrokken bij anderen. Dat bewonder ik enorm! Het opzetten van deze Stichting, uit dankbaarheid,  speciaal voor de medewerkers en patiënten van het AVL kenmerkt dit ook. Ik draag hier als ambassadeur graag aan bij!

Jeanine ten Haaf

Loodzware behandelingen, onzekerheid en angst. Als vriendin sta je aan de zijlijn en ben je machteloos. De goede zorgen en betrokkenheid van de medewerkers van het AVL maken het een beetje draaglijker voor de patiënten. Als dank zet ik me in voor de Stichting Fleur Colorée.

Esther Heesakkers-van Ginhoven

SHARING IS CARING